ANNALOQ
shoot on the best view
By: THE SHARP SHOOTER

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Sep-2009 18:12 Email | Share | | Bookmark
My Pakej



Assalamualaikum...terima kasih kepada sesiapa yg melintas FP saya ini....mintak maaf sekiranya tiada update terbaru....namun untuk sesiapa yg tercari2 fotografer, mungkin bleh rujuk iklan di atas dan terus hubungi saya untuk makluman yg lebih lanjut...terima kasih (",)


Saturday, 5-Sep-2009 06:33 Email | Share | | Bookmark
Syed And Ajibbah Wedding



Monday, 30-Mar-2009 03:22 Email | Share | | Bookmark
Sayonara Fotopages...



Hmm.....setelah berapa lama aku bertapa membina blog aku, akhirnya kini aku da berjaya bukak blog aku sendiri...walaupun kelihatan blog tu cam main2 nye blog anyway tak kisahlah..janji aku leh expose karya aku...
so Fotopages al-fakirussalam...takde lagi lah fotopages...hahaha...puas hati...sayonara Fotopages...tata titi tutu!!! pada kalian yang pernah hinggap disini, harap maklumlah ye...hu2...

ni link blog baru aku: http://annaloq.blogspot.com


Tuesday, 3-Mar-2009 03:20 Email | Share | | Bookmark
Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi



Gambar Pak Lah nak rasmi Majlis Pelancaran Kad JKsM di Arena Square Teluk Intan...he2...


Friday, 27-Feb-2009 04:50 Email | Share | | Bookmark
Jutaan Terima Kasih Buat Kalian...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net